Dordtse Kil BusinessDag 2019


Klant
DKIB
www.dkib.nl

Dienst
Evenementenorganisatie - Marketing & Communicatie


‘Leer je buren kennen’ is de doelstelling van DKIB en dit gevoel was duidelijk aanwezig tijdens de eerste Dordtse Kil BusinessDag in 2019. De sfeer was erg goed en niet alleen bij de bezoekers maar ook met de deelnemers onderling werden leuke gesprekken gevoerd. “Het bedrijfsleven was in grote getale aanwezig samen met de overheid en meerdere bewoners uit Dordrecht-West, die verbinding was erg mooi en dat is wat we vandaag ook wilde bereiken”, aldus organisator Joyce Lipman. De beursvloer was uitverkocht en de organisatie mocht zo’n 150 bezoekers verwelkomen naast de 80 aanwezige standhouders. “Een mooie opkomst voor een eerste editie”.

Dagvoorzitter Michel van Keulen opende de beursvloer om 15.30 uur met Joyce Lipman en wethouder Maarten Burggraaf. Bart Keunen van Rijkswaterstaat en wethouder Rik van der Linden stonden stil bij de opening van de nieuwe aansluiting op de A16 (het kwart klaverblad) en alle aanwezigen kregen symbolisch een klavertje vier uitgereikt en werden bedankt voor hen geduld.

Naast de beursvloer, die gezellig druk was, werd ook de presentatie vanuit de gemeente en Rijkwaterstaat aardig bezocht. Vanaf 18.00 uur was de netwerkborrel met DJ en saxofonist en bleven vele aanwezigen gezellig bij de bar hangen. Kortom, de eerste editie van de Dordtse Kil BusinessDag was een succes en een mooie verbinding met bedrijfsleven, bewoners en overheid. Op naar 2020!

De Dordtse Kil BusinessDag is een initiatief en organisatie van By Lipman. De verkoop was in samenwerking met ZPRESS Media Group, het presentatie gedeelte was in samenwerking met de gemeente Dordrecht en Rijkswaterstaat. De complete organisatie, locatie overleg, aankleding, fotografie en film, promotie en communicatie is door By Lipman gerealiseerd. Alle foto’s en de aftermovie zijn te vinden op de website van DKIB en de sociale media kanalen.