Evenementenorganisatie

By Lipman organiseert verschillende eigen evenementen per jaar. Alle evenementen zijn gericht op de zakelijke markt en het verbinden van ondernemers in een informele setting.

De evenementen van By Lipman zijn:

Maar we zijn ook in te huren voor het organiseren van jouw evenement of (netwerk)bijeenkomst. Of het nu gaat om het openen van een nieuw bedrijfspand, een jubileum, personeelsfeest of een kick-off presentatie, wij hebben de kennis en expertise in huis om het van A tot Z te realiseren.

Uitgever businessmagazines en bladen

By Lipman is mede-uitgever van het glossy business-to-business magazine DKIB en het Rotterdamse havenblad Rotterdam Insight. Beide magazines maken wij in samenwerking met ZPRESS Media Group.

DKIB

DKIB heeft zich inmiddels geprofileerd als hét glossy business-to-business magazine van Dordrecht en omstreken. Leuke verhalen van lokale- en regionale ondernemers, nieuws en ontwikkelingen uit Dordrecht-West, columns én aandacht voor bekende evenementen en personen. Het DKIB Magazine verschijnt een keer per jaar.

Rotterdam Insight

Een verfrissend business-to-business magazine over en voor de Rotterdamse haven! Niet lullen maar poetsen, dat is waar Rotterdam Insight voor staat. We nemen een kijkje achter de schermen waar het echte werk gebeurt; op het water en langs de kades.

Interviews met meer diepgang, projecten die we op de voet volgen, nieuws en ontwikkelingen over Rotterdamse bedrijven, noviteiten, columns en interviews met belangrijke spelers in het havengebied. Rotterdam Insight verschijnt twee keer per jaar.

Marketing & Communicatie campagnes

Wij gaan voor resultaat en zijn betrokken bij elk project! Voor onze eigen projecten voeren wij alle Marketing & Communicatie uiteraard zelf uit. Maar dit doen wij ook graag voor leuke opdrachtgevers. Een aantal voorbeelden waar we met plezier bij betrokken zijn (geweest):

Drukwerk

Visitekaartjes, flyers, brochures, roll-up banner, bonnenboekjes of spandoeken. By Lipman kan de ontwerpen verzorgen en uiteraard ook het drukwerk uit handen nemen. Denk ook eens aan het bedrukken van waterflesjes, tasjes, wijnkisten of andere items. De mogelijkheden zijn eindeloos, By Lipman heeft een groot netwerk aan drukkerijen.

Websites & Socials

By Lipman ontwikkeld, samen met onze vaste partner, maatwerk websites. Onze maatwerk-oplossingen en standaard-oplossingen, als WordPress en Magento, passen we aan naar de wensen van de klant. Helder, toegankelijk en zoekmachine-geoptimaliseerd. Een website moet een toegevoegde waarde hebben en een weerspiegeling van de huisstijl en identiteit zijn.

Hetzelfde geldt voor social media content. By Lipman ondersteunt meerdere partijen met het bepalen van de content en bijhouden van de social media pagina’s.

Een aantal opdrachtgevers waar we met plezier voor werken:

  • Drechtwerk, DrechtwerkActief en DrechtwerkGroen
  • Duik- & Bergingsbedrijf W. SMIT
  • BIZ Krabbepolder Zeehaven en BIZ Dordtse Kil 1, 2 & Amstelwijck-West
  • Combi Civiel en TIS

Business to business

By Lipman is eigenaar en initiatiefnemer van de netwerkplatforms DKIB en Rotterdam Insight met de daarbij behorende magazines, netwerkevenementen en BusinessClubs. Alle netwerk activiteiten van By Lipman zijn gericht op het verbinden van ondernemers in een informele en prettige setting.

DKIB

“Liever een goede buur dan een verre vriend”, luidt het gezegde. Dat zou toch ook zo moeten zijn op een bedrijventerrein? DKIB gelooft in de kracht van verbinden. Het uitwisselen van kennis, handel en contacten tussen ondernemers op hetzelfde bedrijventerrein maakt het een leuker en sterker werkgebied voor iedereen. De doelstelling van DKIB luidt dan ook: ‘De anonimiteit uit het bedrijventerrein Dordrecht-West halen.’ Meer weten over DKIB en de activiteiten? Neem dan een kijkje op de DKIB website.

Rotterdam Insight

Twee keer per jaar komt het exclusieve havenblad Rotterdam Insight uit. Rondom dit magazine zijn wij ook een Vriendenclub gestart waarbij mooie Rotterdamse bedrijven zijn aangesloten. Wij organiseren voor de Vrienden van Rotterdam Insight twee topevenementen per jaar op een prominente locatie in Rotterdam. Meer informatie over Rotterdam Insight en de activiteiten lees je op de website van Rotterdam Insight.

Videoproducties

Het vertalen van wens naar idee, het schrijven van het script, het regisseren én het begeleiden van videoproducties behoort ook tot het uitgebreide dienstenpakket van By Lipman. We werken hiervoor samen met een aantal vaste partners, ieder met een eigen stijl zodat we breed inzetbaar zijn voor allerlei soorten producties.

× Hoe kan ik je helpen?