Referenties

Wat een prettige manier van ontzorgen!

Remco Gravendijk, POBD

Wat een prettige manier van ontzorgen! Joyce overziet het totaalplaatje, voelt de gewenste setting perfect aan, met als resultaat een tot in de puntjes verzorgd evenement waar alle aanwezigen van hebben genoten. Bij een volgende gelegenheid klop ik zeker weer bij haar aan!

By Lipman ontzorgt, ontlast en denkt mee!

Takis Tsatsos en Nicky van der Toorn, BRUT Food & Wine Bar

By Lipman ontzorgt, ontlast en denkt mee! Innovatie staat hoog in het vaandel. Ze streeft te allen tijde naar het beste resultaat voor de opdrachtgevers. Heeft oog voor details. Kortom, wij kijken altijd uit naar projecten in samenwerking met By Lipman.

Samenwerken met Joyce voelt als reizen met een eersteklas trein.

Mojgan Irvani, Projectleider MKB Dag Dordrecht

Samenwerken met Joyce voelt als reizen met een eersteklas trein. Zowel qua snelheid als comfort. Joyce is creatief, flexibel en zeer communicatief, daarnaast heeft ze oog voor kwaliteit en uitstraling. 

Vakkundigheid, flexibiliteit en snelheid kenmerken haar werkwijze.

Remko Mol, Mol Lifting en voorzitter BIZKPZH

Wij werken al jaren samen met By Lipman en dat tot volle tevredenheid. Vakkundigheid, flexibiliteit en snelheid kenmerken haar werkwijze.

Een onderneming met verstand van zaken en met een netwerk van enthousiaste vakmensen.

Ron de Vogel, VGNB Bouw

Digitale communicatie en presentatie is van levensbelang voor mijn onderneming, daarom kies ik voor By Lipman. Een onderneming met verstand van zaken en met een netwerk van enthousiaste vakmensen.

Joyce is scherp op details en zorgt voor soepele communicatie tussen alle betrokken partijen waardoor je snel kan schakelen.

David van Dam, Websteks

Joyce is scherp op details en zorgt voor soepele communicatie tussen alle betrokken partijen waardoor je snel kan schakelen. Al jaren ervaren we bij Websteks de betrokken houding van Joyce. Zowel als samenwerkingspartner als lid van de DKIB Businessclub zien we dat Joyce op alle details let. Dit zorgt voor een soepele samenwerking, maar ook tot in de puntjes georganiseerde evenementen.

De samenwerking met By Lipman is altijd snel, accuraat en naar tevredenheid. 

Jacques Thielen, Algemeen directeur Drechtwerk

De samenwerking met By Lipman is altijd snel, accuraat en naar tevredenheid. 

× Hoe kan ik je helpen?