Referenties

By Lipman ontzorgt, ontlast en denkt mee! Innovatie staat hoog in het vaandel. Ze streeft te allen tijde naar het beste resultaat voor de opdrachtgevers. Heeft oog voor details.

Takis Tsatsos en Nicky van der Toorn, BRUT Food & Wine Bar

Kortom, wij kijken altijd uit naar projecten in samenwerking met By Lipman.

Samenwerken met Joyce voelt als reizen met een eersteklas trein. Zowel qua snelheid als comfort. Joyce is creatief, flexibel en zeer communicatief, daarnaast heeft ze oog voor kwaliteit en uitstraling.

Mojgan Irvani, Projectleider MKB Dag Dordrecht

Wij werken al jaren samen met By Lipman en dat tot volle tevredenheid. Vakkundigheid, flexibiliteit en snelheid kenmerken haar werkwijze.

Remko Mol, Mol Lifting en voorzitter BIZKPZH

Digitale communicatie en presentatie is van levensbelang voor mijn onderneming, daarom kies ik voor By Lipman. Een onderneming met verstand van zaken en met een netwerk van enthousiaste vakmensen.

Ron de Vogel, VGNB Bouw

Joyce is scherp op details en zorgt voor soepele communicatie tussen alle betrokken partijen waardoor je snel kan schakelen.

David van Dam, Websteks

Al jaren ervaren we bij Websteks de betrokken houding van Joyce. Zowel als samenwerkingspartner als lid van de DKIB Businessclub zien we dat Joyce op alle details let. Dit zorgt voor een soepele samenwerking, maar ook tot in de puntjes georganiseerde evenementen.

De samenwerking met By Lipman is altijd snel, accuraat en naar tevredenheid.

Jacques Thielen, Algemeen directeur Drechtwerk

Onze ervaring met By Lipman is dat als wij een aanvulling of wijziging doorgeven voor onze website dit direct wordt opgepakt en wij al snel een melding ontvangen dat hetgeen gevraagd is verwerkt. Met altijd in de mail de link naar de aanpassing.

× Hoe kan ik je helpen?